Kv-főzőt? De melyiket? Bőv. Lent
Kb egy hónap múlva lesz esedékes, hogy kv-főzőt tudjak vásárolni. Igazából tanácstalan vagyok, hogy milyet, és kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy ki milyet használ, kinek milyen vált be. előnyők és hátrányok egyaránt érdekelnek. Rólam: a családban egyedüli kv-fogyasztó vagyok, már évek óta nem főzött kv-t iszom, hanem instant változatot sok tejjel. Gondolkoztam kapszulás kv-főzőn is, valakinek tapasztalata erről? Tetszik a Nescafe Dolce Gusto-ja, vagy pl a Jura kv-gépe, de ez utóbbi úgy gondolom felesleges lenne csak nekem. (és mellesleg elég sok helyet elfoglal) Szóval, hölgyeim és uraim, várom a kommenteket! :)
Köszi
Ha jó kávét akarsz otthonra, akkor vegyél eredeti olasz mokkakávéfőzőt, vagyis Bialettit. az az igazi. mást nem is ajánlok. aki igazán ért a kávéhoz az is ezt ajánlaná.
A kapszulásat felejtsd el. iszonyú drága bele a kapszula, és másmilyent nem is tudsz bele rakni. Azon kívül környezetszennyező.
Tehát gagyit ne, kapszulásat se, ha gondolod vehetsz presszókávéfőzőt, de ha csak te iszod a családban én azt mondom vegyél egy 2 vagy 3 személyes mokka (kotyogós) kávéfőzőt. Az kicsi, jó kávét főz, és viszonylag olcsó. szóval BIALETTI, ha jót akarsz. nézz körül: [link]
én már sok kávéfőző "elfogyasztottam", de ez a márka vált be a legjobban. csak ajánlani tudom
akkor a Philips Senseo-t ajánlom. az kávépárnás, amiből van választék és nem olyan drága, (de lehet hozzá venni olyan párnát is amit újratölthetsz), és nem is olyan környezetszennyező, meg aztán nem is muszáj a a gyárilag ajánlottat megvenned, mint a kapszulásnál.
maga a gép sem túl drága (kb 17 ezer), és elég jó kávét főz pillanatok alatt. van ilyen a családban, azért tudom ajánlani. tényleg jó, érdemes rászánni a pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!