Van egy kis kézi porszívóm, a leírásában azonban nem szerepel, hogy mennyi ideig kell tölteni az akkumulátorát?
Ki lehet számolni az adapter kimeneti teljesítményéből.
De valószínű ha 4-5 órát töltöd akkor normálisan tudod használni.
Nekem van egy akkus fűkaszám, azt 4 óráig kell tölteni, és utána levenni, mert ott sem történik semmilyen visszajelzés.
Köszi!!! :)
(Nő vagyok és tényleg tök hülye az ilyesmihez! :D )
Nem kell szabadkozni. Ha dokkolón hagyod, és feltölti, az elektronika automatikusan lekapcsolja úgy, hogy észre sem veszed.
Javaslom kisérletezz..ha tizenkét óra után is melegszik, akkor húzd ki..
Ezeket általában "hülyebiztosra" készítik, mert az emberek zöme(én is) töltőn felejti.
A hülyebiztost ne vedd magadra, ez a gyártók véleménye.
Mellesleg a pasik sem jobbak, nehogy azt hidd...
Nem vettem magamra, tisztában vagyok vele, hogy teljesen sötét vagyok az ilyesmihez... :)
Azért hasznos lenne, ha a leírásban szerepelne, hogy meddig kell tölteni, illetve, hogy totál le kell-e meríteni az akkut.
nem kell semmire figyelni... ma már úgy csinálják ezeket, hogy mindegy, mit csinálsz vele, nem károsodik...
ugyanis rájöttek a gyártók, és a technikai feltételek is nagyjából megvannak, hogy nem praktikus a kedves fogyasztót, háziasszonyt, bárkit is kioktatni a helyes használatról, mert abból úgy sem lesz semmi...
figyeld meg: a mobiltelefonoknál sem írják már, hogy így merítse le, aztán töltés, aztán újból... senki nem csinálta...
ma már akkor dugod töltőre amikor van időd, vagy muszáj...
na, így van ez a porszívóval is...
használd bárhogy, ha lemerül, bedugod, oszt jónapot!
az egészség a legfontosabb, a többit megoldjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!