ERDÉLYI LAJOS kérdése:
A Mosogatógépet milyen időközönként szoktátok a szűrőt kipucolni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 16:15
1/7 anonim válasza:
Mosogatógépben?
Minden mosogatásnál kitisztítjuk.
2/7 anonim válasza:
Minden mosogatásnál, méghozzá ami nekem bevált:
Az előmosás vizét amikor leszivattyúzta, akkor kinyitom, és kitisztítom a szűrőt. Ilyenkor a legtöbb szennyeződést, ételmaradékot ki lehet öblíteni belőle egy mozdulattal.
És szerintem hatékonyabb is, ha ezek már nincsenek benne, mire a mosogatás következik.
Ezután a mosogatás végeztével már nem tisztítom. (tapasztalat alapján akkor már nincs benne érdemben semmi)
3/7 anonim válasza:
Nekem egy 2 éves samsung van. A használati útmutatóban azt írták, hogy havonta 1x ajánlott. Ami érdekes, hogy nem nagyon koszolódik. Kipucolom, de egyszer elfelejtettem és 2 hónap után takarítottam ki, de akkor se volt benne sok trutyi.
4/7 broland válasza:
Kb fél éve van meg, de még nem tisztítottam, de nem is rakok bele "nagyobb" maradékokkal semmit.
5/7 anonim válasza:
Mielőtt bepakolsz a mosogatógépbe, érdemes a nagyobb szennyeződéseket leöblíteni. A szűrőt így nem kell túl gyakran kivenni,elég havonta egyszer.
6/7 anonim válasza:
Szinte soha! A darabos ételt nem teszem bele, azt előtte megeszem, vagy ami ehetetlen azt a szemetesbe dobom. ;)
7/7 anonim válasza:
Random, ahogy eszembe jut. Nem rakok a gépbe darabos maradékkal szennyezett edényt, a használt szalvétákkal kitörlöm, vagy papírtörlővel. Nem öblítem ,mert vízpazarlás. Nem nagyon szokott koszos lenni. Egyébként a gépet negyedévenként átmosom géptisztító folyadékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!