Ha a forgó fejes ventilátor elé, ha fagyasztott vizes flakonokat teszek azzal el lehet érni néhány fok hűvösebbet?
Az ablakkal szemeben áll a ventilátor és panelba lakom ami szigetelve van.Ablakot becsukom nem jön nagyon át a meleg,mert a redőny is vissza veri a fényt.DE úgy érzem hogy meg fulladok a hőségtől.
Arra gondoltam,hogy az ablakba teszek 2 literes flakonokat fagyott vízzel és ahogy a ventilátor rá fújdogál egy kis hűvöst el lehet érni.
Nincs most klímára pénzem, különben azt vennék.
Mi a véleményetek? Vagy jobb ötlet?
Előre is köszi...
Nagy hőmérséklet csökkenést nem fogsz érezni, viszont megugrik a villanyszámlád a sok fagyasztás miatt illetve az üvegeken kicsapódó pára eláztatja az ablakodat.
5-10000 forintért már kapsz használt mobilklímát, bár az se az igazi, de a fenti megoldásnál többet ér.
Én kipróbáltam, PET palackokban vizet fagyasztottam és a ventillátor elé tettem. Semmivel nem volt hűvösebb, csak akkor éreztem, ha közvetlenül a palackok elé tettem a kezem. Viszont tiszta víz lett minden a kicsapódó párától.
:(
"ahogy a ventilátor rá fújdogál egy kis hűvöst el lehet érni"
Nem ér semmit.
vannak ezek a hűtő cuccok.NEkem van a lakókocsiban.
Alul egy tartály, és egy szalagot mozgat, amit fúj egy ventillátor.
Ha elég jeges vizet rakok bele, akkor a lakókosciban egy 3-6 fokot tud hűteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!