Mosógép vízkivezetése a fürdőkádba, ötletek?
Mosógép vízkivezetését sajnos csak a fürdőkádba tudjuk megoldani. van, hogy felcsap a víz a kád oldalára, illetve ha lejárat után azonnal nem mossuk ki a kádat, beleszárad.
hogyan lehetne megoldani, hogy ne lepje be az egész kád alján a mosógép vizem kinek milyen ötlete van?
Én arra gondoltam, hogy egy vödör aljára teszek valami kifolyócsövet, amit a kár lefolyója fölé teszek, és egy hosszabb csővel vezetem a vödörbe a mosógéptől a vizet.
Nem értem pontosan mit szeretnél a vödörrel,de egy vdör kicsi ehhez
nem lenne elég a mosógép csövét meghosszabbitani és egyenesen a lefolyóba/wc-be vezetni (vagy a kád lefolyójába)?
Nekem se elég hosszú sehova,simán meghosszabbitottuk,most a wc-ig ér,oda engedem
WC külön helyiségben van.
simán meghosszabbítani azért nem elég, mert nem folyik le olyan gyorsan, mint ahogy nyomja.
a vödör is épp emiatt kellene: abba belefolyik, és annyi tudna csak kifolyni belőle, amit a lefolyó el tud vezetni.
Mosdókagyló nincs? Mert vannak fillérekért olyan mosdószifonok, amiknek van mosógép csatlakozó csőcsonkja.
Ez a legegyszerűbb megoldás, egy óra alatt ki lehet cserélni:
Én belekötöttem a kád lefolyó csövébe.
Semmi nem látszik, mivel a kád eleje is le van burkolva, így csak annyi, hogy egy cső megy bele.
hátrány: ha ne adj isten ott törik, vagy szétcsúszik a cső, akkor bontani kell.
A bejövő vizet szintén így oldottam meg.
Fal mellett mindkét cső, alig látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!