Mosogepnek miert lehet szaga? Meg csak 3 eves gep. Nemlehetne vmivel semlegesiteni a szagokat? Hallottam vmit hogy a szódabikarbóna jo lehet. De nem tudom hogy hasznaljam
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 21:16
1/5 anonim válasza:
Mindig marad benne valamennyi víz, ez fülled be ,ha le van csukva a teteje. Az esetleges lerakódások eltávolítására havi egyszeri ecetes mosást ajánlanék 1 Liter ecettel 40-60C fokon -persze ruha nélkül. Ezzel a megoldással Calgont is el lehet felejteni.
2/5 A kérdező kommentje:
Hova ontsem az ecetet?oda ahova folyekony mosoport tennem? De oda nem fer bele 1 liter
2013. ápr. 16. 07:39
3/5 D.O.81 válasza:
Üdv!
Én inkább hipót, vagy domestost, vagy floraseptet javaslok, használni.
Először két-három kanálnyi mennyiséget egyenesen beöntesz a dobba.
Másodszor üres dobbal ráindítasz egy 30 fokos mosást, melyet az első leszivattyúzásig hagysz járni, majd a programtárcsát öblítésre állítod. Leszivattyúzás után kikapcsolod a gépet.
Harmadszor a mosógép ajtaját minden mosás után nyitva hagyod.
Üdv!
4/5 anonim válasza:
A dobba simán. 1 Liter 20%-ost. Az ezután következő mosást mi kevésbé kényes dolgokkal indítjuk, melósruha, konyharuha stb.
5/5 anonim válasza:
Ecetes mosás nekem is segített.
Mosás után gép tetőt nyitva hagyom, hogy száradjon. 1éve nincs szaga,pedig csak egyszer mostam át ecettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!