Mi lelte az ariston villanytűzhelyemet?
1 éve vettük és tegnap be akartam kapcsolni9 a sütöt erre se kép se hang:(
de a fözölapok jól működnek
Legutóbb grillcsirkét sütöttem benne akkor sem láttam semmi gyaNúsat:(
a párom leszerelte a hátulját hogy nem e égett ki valami de azt mondta hogy ő nem lát semmit:(
esetleg valakinek tipp?aki járt így
mi lehet vele?
Szia!
Sajnos nem adtad meg a tűzhelyed pontos típusát így nehéz konkrét tanácsot adni, de eszembe jutott valami, ami velem történt hátha segít rajtad.
Mi egy Pelgrim márkájú villanytűzhellyel rendelkezünk, ami fel van szerelve egy digitális időzítő órával, ami normál esetben a pontos időt mutatja. Ezt az órát az első beüzemelés, illetve, minden áramszünet után be kell állítani.
Ha az óra nincs beállítva, a sütőt nem lehet bekapcsolni, még akkor sem, ha az időzítőt épp nem akarom használni.
Ha van digitális időzítő a tűzhelyeden, ami elveszítette, a pontos időt egy áramtalanítás után, akkor próbáld meg beállítani rajta a pontos időt, és lehet, hogy megoldódik a problémád.
Ha nincs digitális időzítőd, akkor ez a válasz teljesen haszontalan lesz számodra :).
van és igen volt áramszünet:D
basszus:D
nagyon köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!