Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Senseo kávéfőzőből nem jön...

Senseo kávéfőzőből nem jön víz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

már egy ideje nem használtam, de most ismét szerettem volna. Gondoltam átfolyatok rajta előbb sima, majd citromsavas vizet, azonban csak berreg, és nem történik semmi. A víz felmelegszik, de nem jön ki egyáltalán. Tud valaki ebben segíteni, hogy mitől lehet? Köszönöm előre is!

2013. márc. 29. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Valszeg légteleníteni kell,a hosszú nem használattol kiszikkadt a kazán.:)

Töltsd fel a víztartályt,tegyél a kifolyó alá egy nagy bögrét.Bekapcsológomb megnyomása után azonnal nyomd meg egyszerre az egy és a két adag lefőző gombot kb.3 mp-ig.Ha minden jól megy akkor átfolyatja magán a vizet (légtelenít) és utána már ismét használhatod.

Irj hogy sikerült-e!

2013. márc. 30. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia,

köszönöm szépen a válaszod, de sajnos nem sikerült :S Ugyanúgy berreg, de víz nuku. Semmi nem jön ki belőle. :/

2013. márc. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!