Melyik jobb az alul- vagy felültöltős mosógép?
alul nem tudsz belerakni semmit. elől, és felültöltős van.
szerintem felülről kényelmesebb belehányni a ruhákat, nincs annyira lent. az Indesit cuccok elég rajok.
anyám csak a felültöltősökre szavaz de azt nemtom h mért.
és folyton whirlpool márkájut vesz :D
A felültöltös annyira nem esztétikus szerintem mint az elöltöltös.
Ha mosókonyha van, akkor egyértelmü a felültöltös.
Ha konyhában(beépitett, ajtóval takart) vagy a fürdöben tartanád akkor elöl töltös.
ELÖLTÖLTŐS:
Előnye:
1. Esztétikus: már messziről mosógép kinézete van.
2. Tudsz a tetejére pakolni mindenféle cuccokat.
3. Szép ahogy forog benne a sok színes ruha :D
Hátránya:
1. Öregedéssel elkezdnek szivárogni az ajtónál (ezt hallottam)
2. Nagyon le kell hajolni hogy betedd a ruhákat.
FELÜLTÖLTŐS
Előnye:
1. kisebb helyet foglal
2. nem kezd el ereszteni az ajtónál (mert az ugye felül van)
3. Kényelmesebb belerakni a ruhákat
Hátránya:
1. Nem tudsz hosszú időre valamiket a tetejére pakolni mert folyton nyitogatod.
2. Nem látod ahogy forog.
Tanulság: Ha akarsz még egy polcot a fürdőbe akkor vegyél elöltöltőset és rápakolhatod a tetejére a cuccaidat (lehet kapni rá ilyen plüss meg mindenféle textil borítást amik védik a karcolástól stb). Ha konyhába kell, akkor is elöltöltőset vegyél mert akkor fölötte is lehet konyhapult.
Ha meg számít hogy mennyit kell hajolgatni és hogy minél kisebb legyen a mosógép, akkor meg vegyél felültöltőset.
:)
Egyértelműen az elöltöltős mosógép a praktikusabb. A ruhát -főleg vizesen, nehezen- sokkal könyebb kivenni ebből, mint mélyre hajolva a felültöltősből. Azt a tévhitet hogy ezeknek folyik az ajtaján a víz el kell felejteni. A 33 cm-es elöltöltős mosógép pedig megoldja a hely kérdést is, miközben 5 kg ruhát tudsz vele mosni.
Én a Candy GOY-105 mosógépet választottam innen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!