Tanácsot szeretnék kérni! A konvektorunkkal lehet gond van?
Figyelt kérdés
Konyhában lévő konvektornál gáz szagot érzek, pontosabban a főcsapnál(elzáró csap). Tegnap este vettem észre, a főcsapot teljesen elzártam, tehát nem használom a konvektort. Azonban még mindig érzem a gázszagot, de csak ha teljesen odahajolok a főcsaphoz. Borotvahabbal, valamint szappanos vízzel is ellenőriztem ereszt e, de nem buborékozott. Többször is megcsináltam mind a két módszert, de semmi jel nem utalt arra, hogy eresztene. A konyhában nem érezni a gázszagot, de a főcsapnál igen, azok után is, hogy elzártam. Hétvégén nem tudok gázszerelőt hívni. Az egyik konvektorunk is eresztett, azt megszereltettük, borotvahabbal teszteltem és ott keletkeztek is buborékok, de most a konyhainál nem, de ha a főcsapnál megszagolom, nagyon enyhe gázszagot érzek. Valahol azt láttam, hogy égő gyufával is lehet ellenőrizni, de ezt nem próbáltam, veszélyesnek találom. Másnak volt hasonló gondja a konvektorral? Előre is köszönöm a válaszokat!2013. márc. 15. 20:14
1/1 anonim válasza:
Először is gyufával, öngyújtóval ne próbáld meg ellenőrizni a gázszivárgást, mert nagyobb baj lehet belőle. Másodsorban: léteznek hétvégén dolgozó szerelők. Mindenképpen szakemberrel nézesd meg minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!