Hogy lehet beállítani a kávéfőzőn a wifit, hogy tudjak facebookozni?
Figyelt kérdés
Már 2 hete ezzel próbálkozok, de nem megy. Segítsetek!!2013. márc. 9. 23:16
1/9 anonim válasza:
nem tudom :( én a pirítóson tudom csak. :( bocsi.
2/9 anonim válasza:
Az enyém se megy amióta függetlenítettem.
3/9 anonim válasza:
Nem írtad meg a pontos tipusát így nehéz válaszolni.
5/9 anonim válasza:
Nekem botmixeren megy...Samsung Galaxy III-am van...
6/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg erősebb piával, mert látom amit eddig ittál az lepkefing.
7/9 anonim válasza:
Mit szivtál ?:-D Adhatnàl belőle nekem is.. XD
8/9 anonim válasza:
nekem csak a melegszendvics sütőn meg a facebook de egy haverom tud xbox-ozni a hűtőn
9/9 karakter222 válasza:
Húzd ki elösször is a kávéfőzőt, majd fogj egy laposfejü csavarhúzot(fontos, hogy laposfejű legyen) majd egy jól irányzott bökéssel szúrd bele a konnektorba,ha ez nem segít akkor dugd vissza a kávéfőzőt majd az említett csavarhúzóval pattints le egy rendőr szirénájának a burkolatát majd a 120 wattos izzót csavard ki onnan majd csavard be a konyhában lévő lámpába és úgy próbálj belehvizelni a kávéfőző azon részébe ahol már előzőleg megütögetted egy kalapáccsal,ha ezt még eddig nem tetted meg akkor sajnos annyit tehetsz, hogy főzöl egy kávét majd miközben már a víz forró benne akkor beledugod a pö csödet, ez csak elektromos kávéfőzővel működik, ha hagyományos van akkor csak az utolsó részét kell megtenned különben nem lesz elég erős a jel amit a se ggedbe dughatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!