Tudtok ajánlani olyan mosógépet, amin van féladag és gyorsmosás funkció is?
Nekem LG gépem van, elégedett vagyok vele.
Fél adagos mosás kimondottan egyik mai gépen sincs már szerintem, mivel a gép a vízszintet érzékeli, kevesebb ruha kevesebb vizet szív magába, tehát rövidebb felmelegítési idő stb... Tehát ezáltal rövidebb lesz a program. Illetve az LG gépekben van töltetérzékelő.
Visszatérve az LG gépemre:
Inverter Direct Drive motor, nagyon csendes. Penészedni nem penészedik 2 év után sem ( a Whirlpool gépem 2 hónap után kezdett penészedni!!!)
Jók a programok benne, nem annyira energiatakarékos a vízzel, mint a nővérem Samsungja, de cserébe jobban is mos, és sokkal jobban kiöblít. A ruhák jobb illatúak. Persze ez is "A" energiaosztály.
Van benne 30 perces program is. Ezt én csak előmosásnak szoktam használni amúgy.
A programok:
Pamut gyors: 1óra 10 perc körül
Műszál: 1óra 20 perc
Pamut: 1óra 50 perc ha jól emlékszem.
Persze mindegyikhez belehet nyomni "Intenzív" gombot, az meghosszabbítja a programokat.
A legtöbb program 1 óra 10perc és 1 óra 25 perc környékén mozog.
Szerintem ezek normális mosási idők.
Most elkell mennem itthonról, de ha valami kérdésed van, vagy megnézed és szimpatikusak ezek a gépek, akkor éjfél körül tudok rá válaszolni.
A gépünk már majdnem 2 éves, típusa: F1056ND.
Már nem lehet kapni.
A mostani megfelelője ez:
LG F1292ND
Csak annyi a különbség, hogy az enyémnek 1000 a centrije, ennek pedig 1200. De amúgy teljesen ugyanaz a két gép, a programok is teljesen egyeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!