Privileg Sensation 9015 mosógépnek hogy lehet a kimenő csövét kiszedni?
Figyelt kérdés
Az a gond, hogy azt a részét, amelyik a gépből jön ki, nem tudom kiszedni, mert csak közvetlen a gégecső (vagy mi :D ) látszik. Gondolom nem azt kell kifeszíteni....Ami a falban van, azt kitudtam szedni. Ja, és a lényeg, lehet, hogy azért nem indul a gép, mert el van tömödve az a cső? Szerelőt nem tudok hívni :( Köszönöm a válaszokat!2013. febr. 25. 17:26
1/5 anonim válasza:
Szerintem a kifolyócsővel nem lehet baj. A falban hogy van? Mi van a falban? Oda engedi ki a vizet? Ha igen, akkor beleér a cső vége a vízbe? (ez baj lehet)
Ne feszegesd, a gégecső egyik vége fixen van beszerelve a gépbe.
A prograok futnak? Mi az, hogy nem indul?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, a falba van vezetve, azt szétszedtem, és ilyen fekete anyag volt benne (de ott biztos kifolyt a víz) és ebből gondoltam, hogy ami a gépből jön, az még szutykosabb. Bekapcsolom a gépet, kiírja, hogy 45 perc a mosásidő (mert gyors programon akartam kimosni egy kabátot) de nem indul el, nem kezdi a vizet felszívni, mint máskor.De a bejövő víz jön rendesen, azt is szétszedtem. Ráadásul a programot se tudom másra tekerni, mert akkor csipog, és error-t jelez. Az ajtaja szerintem jó, mert minden próba után nem nyílik, csak egy perc múlva, ahogy máskor is szokott, tehát nem hinném, hogy az ajtó záródásával van a baj. Esetleg a vízszivattyú nem jó?
2013. febr. 25. 17:54
3/5 A kérdező kommentje:
Ja, és nem ér bele a cső vége a vízbe
2013. febr. 25. 17:57
4/5 anonim válasza:
Valószínűsítem, hogy az elektronika a hibás, azaz megbolondult a mosógép számítógépe. Ezt jobb lenne megnézetni egy szakemberrel (mást nem is tehetsz).
A szakember ha minden más lehetőséget kizárt, azt fogja mondani, hogy végy drágán új elektronikát, vagy cserélj mosógépet.
Sajnos ezek a gépek már így működnek. Légy erős, most ki fogsz dobni egy rakás pénzt mosógépre. Sajnálom.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, köszi :( Az a baj, hogy itt még a kiszállás is egy vagyon, amikor csak megmondják, hogy mi a hiba. Jó lett volna, ha megtudom oldani, 4 gyerekkel vagyok egyedül :/ Azért köszönöm a segítséget :)
2013. febr. 25. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!