Hotspot Ariston márkárol mit lehet tudni?
Ilyen mosgépet készülök venni, árban is egész jó, bár Samsung is van ennyiért....
Vélemény a márkárol?
Olasz. Ha minden igaz, az Indesit (na az nagyon sz.r) prémiummárkája. Általában 2-3 év gari van minden termékükre, de lehet venni öt évre szóló kiterjesztett garanciát a magyarországi forgalmazónál.
Nekem eddig konyhai gépekből csak ilyen volt, és van. De az biztos, ha valamit cserélni kell majd, ilyeneket fogok venni ezután is. Ennyit a márkáról, megbízhatóságról.
Ugyan ilyen mosigépet vettünk anyósoméknak ezelőtt kb. 2 hónapja. Nagyon meg van vele elégedve. Én a magam részéről csak beüzemeltem, és egy próbamosást csináltam vele. Kicsit instabilnak tűnt mosószer-adagoló ajtaja, ráadásul van egy fehérítő adagolója (legalábbis azt hiszem, hogy az), amit alig lehet beletenni.
Egyébként klassz kis gép. Nagyon stabilan áll még centri közben is.
Azonban ha magamnak venném, biztosan kijelzőset vennék. Nem sokkal drágább, de könnyebben kezelhetőek, és látom, hogy a beállításoknak megfelelően meddig fog tartani a mosás.
Ha ilyenekre nincs szükséged,bátran merem ajánlani.
Idöközben megvettük, eddig nagyon megvagyok vele elégedeve!
Köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!