Kenyérsütő programot hogy lehet törölni és újraindítani?
Figyelt kérdés
Csak dagasztásra állítottam be, de rájöttem, hogy kimaradt belőle valami, ezért újra szeretném kevertetni. De nem lehet. Már vagy 5-ször kihúztam a konnektorból, megnyomtam az összes lehetséges gombot, közük a start/stop gombot is, de nem reagál semmire, ugyanott akarja folytatni, ahol abbahagyta. Most akkor ha a fejreállok, akkor is meg kell várni a program végét? Sehogy se lehet törölni?2013. febr. 18. 12:06
2/7 anonim válasza:
Hagyd kihúzva vagy 5 (10) percig legalább.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ahogy írtam, rengetegszer kihúztam, és újra és újra ugyanott kezdte, ahol abbahagyta. Ahhoz meg nem volt idegrendszerem, hogy negyed óráig várjak. Úgy hogy utólag beletuszkoltam a gyors élesztőt a már összekevert tésztába. Végül is nem lett olyan rossz. Csak abszurdnak tartom, hogy kihúzás után is lehetetlen egy programot leállítani.
2013. febr. 18. 21:19
4/7 anonim válasza:
A miénknek a "start" gombját kell hosszan(4~5 mp) nyomni.
5/7 TappancsMancs válasza:
Nálunk is a start hosszan kikapcsolja. Nézd meg a papírját, benne van.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Remélem, nem lesz gyakori az ilyen eset.
2013. febr. 20. 20:00
7/7 TappancsMancs válasza:
Még annyit hogy azért tartják 5-10 percig az utolsó programot hogy ha ármakimaradás lenne rövid időre akkor még folytatja a gép amit már elkezdett ott ahol abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!