Bamix rudmixer tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Megéri az áát?
Annyit nem, amennyiért itthon adják. Illetve de, csak minek fizetnél annyit, ha a német amazonról sokkal olcsóbban megveheted? Kint még mindig Zauberstab néven fut, így keresd, Esge Zauberstab.
Amúgy csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni róla.
Esetleg valakit még érdekelhet: én november végén kaptam egy ilyet, bár előtte én is megnéztem őket a Tescóban, nekem a nő teljesen ellenszenves és agresszív volt, ahogy próbálta a TV shopos módszereivel, látványelemekre építve eladni a termékét ("siessen, mert már csak 2 maradt", "fogászati fúró fordulatszáma", "SVÁJCI!!!" és a többiek). Végül megkaptam szülinapomra, hogy "le legyen tudva az ajándék". Tapasztalatok:
- botmixer rész korrekt
- habot nem sikerült keményre verni, inkább használok habverőt, mint hogy 2 doboz tojást kikísérletezzek, mire elviselhető lesz az eredmény
- mákdarálás hagy kivetnivalót maga után, kicsit darabos marad (kb. 1/3-a egészben)
- A LÉNYEG: 1 hónap után eltört a daráló kése a parmezántól (amit a leírás szerint simán visz) - amikor telefonáltam, mondták, hogy csak fotózzam be a garancialevéllel együtt, ők majd elpostázzák az újat. 2 hét múlva amikor felhívtam a forgalmazót, hogy mi van, összevissza sumákolt, és magától értetődően mondta, hogy itt van Budapesten, csak el kell ugrani érte a Váci úti Tescóba, nem postáznak (mert oda én csak úgy elugrok, 2 óra alatt...) Ott a helyszínen ugyanaz az arrogáns nő volt, aki közölte, hogy na itt a kés, de már nekem kell megéleznem, mert ők nem élezik meg.
Szóval nekem ez így kicsit túlzás, hogy van egy (árát tekintve mindenképp) luxus termékem, most még nekem kell rohangálnom éleztetni a kést, miután az első 1 hónap után feladta... Ez a kommunikáció is borzalmas, hogy addig foglalkoznak a vevővel, amíg be nem hülyítik, aztán már csak a probléma van vele, sunnyognak, összevissza beszélnek.
Különben is, minek kell, hogy egy tök bevált német Esge Zauberstab gépet átnevezzenek a magyaroknak, hogy az svájci, mert attól már rögtön elájulunk, és Bamix a neve? Ez simán parasztvakítás, tényleg 2x annyi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!