Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Bamix rudmixer tapasztalatok,...

Bamix rudmixer tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Megéri az áát?

Figyelt kérdés

2013. febr. 15. 15:42
 1/3 anonim válasza:
Én imádom! Szinte mindenre használom, állandóan elöl van. Volt már több rúdmixerem is, de ezzel elégedett vagyok! Persze rém drága. Végülis Bamix nélkül is van élet, de ha van rá pénzed, ruházz be rá, mert kiszolgál egy életen át!
2013. márc. 2. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Annyit nem, amennyiért itthon adják. Illetve de, csak minek fizetnél annyit, ha a német amazonról sokkal olcsóbban megveheted? Kint még mindig Zauberstab néven fut, így keresd, Esge Zauberstab.

Amúgy csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni róla.

2013. nov. 1. 13:15
 3/3 Maszatjanka válasza:

Esetleg valakit még érdekelhet: én november végén kaptam egy ilyet, bár előtte én is megnéztem őket a Tescóban, nekem a nő teljesen ellenszenves és agresszív volt, ahogy próbálta a TV shopos módszereivel, látványelemekre építve eladni a termékét ("siessen, mert már csak 2 maradt", "fogászati fúró fordulatszáma", "SVÁJCI!!!" és a többiek). Végül megkaptam szülinapomra, hogy "le legyen tudva az ajándék". Tapasztalatok:

- botmixer rész korrekt

- habot nem sikerült keményre verni, inkább használok habverőt, mint hogy 2 doboz tojást kikísérletezzek, mire elviselhető lesz az eredmény

- mákdarálás hagy kivetnivalót maga után, kicsit darabos marad (kb. 1/3-a egészben)

- A LÉNYEG: 1 hónap után eltört a daráló kése a parmezántól (amit a leírás szerint simán visz) - amikor telefonáltam, mondták, hogy csak fotózzam be a garancialevéllel együtt, ők majd elpostázzák az újat. 2 hét múlva amikor felhívtam a forgalmazót, hogy mi van, összevissza sumákolt, és magától értetődően mondta, hogy itt van Budapesten, csak el kell ugrani érte a Váci úti Tescóba, nem postáznak (mert oda én csak úgy elugrok, 2 óra alatt...) Ott a helyszínen ugyanaz az arrogáns nő volt, aki közölte, hogy na itt a kés, de már nekem kell megéleznem, mert ők nem élezik meg.

Szóval nekem ez így kicsit túlzás, hogy van egy (árát tekintve mindenképp) luxus termékem, most még nekem kell rohangálnom éleztetni a kést, miután az első 1 hónap után feladta... Ez a kommunikáció is borzalmas, hogy addig foglalkoznak a vevővel, amíg be nem hülyítik, aztán már csak a probléma van vele, sunnyognak, összevissza beszélnek.

Különben is, minek kell, hogy egy tök bevált német Esge Zauberstab gépet átnevezzenek a magyaroknak, hogy az svájci, mert attól már rögtön elájulunk, és Bamix a neve? Ez simán parasztvakítás, tényleg 2x annyi pénzért.

2014. jan. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!