Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógép ruhatölteténél mit...

Mosógép ruhatölteténél mit jelent az, hogy besorolás szerint?

Figyelt kérdés

Éppen tegnap vettem új mosógépet, de nem tudom értelmezni ezt, hogy besorolás szerint, ezt a programoknál írja a dob súlyterhelését illetően. Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy ez mit is jelent?

Köszönöm szépen a segítséget!!!

2013. febr. 12. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg a használati utasításban benne van egy táblázat, hogy melyik program hány kiló ruhát mos ki hatékonyan.

Én tavaly vettem egy 6kg-os mosógépet.

Nekem így van a használatiban:

Pamut- 6kg

Műszálas- 4-5kg

Kézimosás- 2-3kg

Gyorsmosás- 2-3kg

stb.

2013. febr. 12. 12:08
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

Gondolom erre irányul a kérdés.

Azt jelenti, hogy teszem fel vettél egy 6kg-os mosógépet, de bizonyos programoknál, csak 1.5, 2, 3kg a javasolt ruhamennyiség. Azért mert kímélő a program, vagy éppen rövidebb. A besorolás szerint az azt jelenti, hogy ami a mosógépre van írva töltet, fogadja a teljes mennyiséget.

Ami általában 5, 6, 7 kg ruha.

2013. febr. 12. 12:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak!!! Pontosan ez a táblázat van nekem is :) LG mosógépemhez!!!
2013. febr. 12. 12:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!! Már világos :) :) :)
2013. febr. 12. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy LG mosógépet vettél.

Nekünk is LG gépünk van, illetve van pár ismerősömnek, mindenki csak jókat mondott az LG gépekről.

Jelenleg mosógépben az LG az egyik legmegbízhatóbb márka szerintem. Nekem is nagyon bevált.

A Whirlpool előző gépnél zavart, hogy megvehettem bármilyen drága mosószert és öblítőt a ruhák sosem illatoztak. Most meg olyan a ruhák illata, hogy volt, hogy megkérdezték milyen parfümöt használok :)

2013. febr. 12. 12:26
 6/6 A kérdező kommentje:

Nekem a Whirlpoollal ugyanilyen gondjaim voltak, de ezután egy Daewoo mosógépet vettünk, ami kemény 1,5 év után beadta a kulcsot, de a ruhák pocsék szagúak voltak és beletehettem volna 2 liter öblítőt is egyszerre akkor is rossz lett volna a szaguk :/ Reménykedem, hogy most már jó lesz a mosógép!

És igen én is csak jókat olvastam az LG mosógépekről :) :) :)

Köszi a választ!!! :)

2013. febr. 12. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!