Régi jóféle Hajdu mosógéphez "rugós lábat" hol lehet szerezni?
Figyelt kérdés
mert nagyon leült,és szerintem az adtabe a kulcsot.2013. febr. 11. 15:55
1/8 fúróferkó válasza:
Lehet kapni házt.gép szervizben.A mosógép alatt nem különös rugós láb van.Nem centrifugát akartál mondani?
2/8 A kérdező kommentje:
amikor centrifugál akkor nagyon a padlóhoz ütődik,ez régen nem volt.és nagyon alacsonyan van.
2013. febr. 11. 19:28
3/8 fúróferkó válasza:
Ezt írtad:
"Régi jóféle Hajdu mosógéphez"
Tehát én tényleg a jóféle,régi,keverőtárcsás mosógépre gondoltam,és nem jóféle HAJDU-ra ami centrifugál is,tehát valószínű automata mosógép.
Tényleg igaz a törvényszerűség:amiről nem tudunk,az attól még létezhet,vagy a születésünk előtt,mondjuk 1970 előtt létezett.Sőt még napjainkba is ilyen zörög nálunk.
5/8 A kérdező kommentje:
thx
2013. febr. 12. 16:23
6/8 anonim válasza:
Valószínű,hogy az Energomatra gondolsz...
Szegeden pl. lehet egyben,és darabonként is kapni mindent hozzá.
Sajna,nagyon húzós az ára,de a kereket a szárral,és a perselyeket mindenképp cseréld ki.Az elsők,és a hátsók nem egyformák!
7/8 anonim válasza:
Orczi háztartásigép alkartészbolt. [link]
8/8 anonim válasza:
Máskor Pontos márkát, típust írj. Mi az, hogy "jóféle Hajdu"? Mind az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!