Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem mosogat normalisan a...

Nem mosogat normalisan a mosogatogepünk. De miert?

Figyelt kérdés

Foltos marad minden, söt sokszor meg a frissen atöblitett edenyek sem tisztak,a poharak folyamatosan fatyolosak, az ajak lenyomat rajtuk marad. Etel maradekos talat/tanyert nem rakok bele soha. Mar kiprobaltunk mindent, atallitottunk minden adagolot, 6 fele mosogatoszert vettünk hozza.... Es meg mindig semmi... A ferjem mar minden mozdithato helyen kipucolta, so tartaly tele, öblitö szinten es meg mindig semmi... 2 hete szenvedünk vele, de nem hasznal semmi. Valakinek valami ötlete lenne esetleg, hogy mit kellene meg atneznünk vagy kitisztitanunk hogy normalisan müködjön megint? AEG a mosogatogep, 2 eves.

Elöre is köszönöm a segitseget!

2013. febr. 9. 04:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor csinálta ha kifogyott a só, meg kattogott akkor leszedtem a felső pörgő vízadagolót. Néha nagyon gyengén mosogat, nem szabad agyonra tömni. Próbáltad úgy, hogy kevesebbet pakolsz bele?

adok neki sót, somat kockát, meg öblítő folyadékot.

2013. febr. 9. 05:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nagyon telerakni, 2 elünk egyenlöre a parommal, 2 naponta kapcsolom be a gepet, 4 vacsis tanyer, 4 kaves csesze, 4 pohar, 2-3 edeny amiben föztem plusz az evöeszközök kb ennyi szokott mindig benne lenni, felig sincs a gep. A sot mar feltöltöttük, tablettat mar megprobaltunk több felet, a legolcsobbtol a legdragabbig, de semmi, öblitö ugyanez.... Viszont akkor megnezzük a vizadagolokat hatha...
2013. febr. 9. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Először is vegyél egy qwertz billentyűzetet. Aztán hívd ki a mosogatógép-szerelőt. De előtte próbálj meg más mosogatószert, tabsot, sót belerakni.
2013. febr. 9. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Elöször is majd szolok a kedves nemet lakossagnak, hogy legyenek kedvesek ök is szabvanyos magyar billentyüzetet hasznalni...

Masodszor meg, ha elolvastad volna amit irtam, ezeket mar megcsinaltuk....

2013. febr. 10. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!