Nem mosogat normalisan a mosogatogepünk. De miert?
Foltos marad minden, söt sokszor meg a frissen atöblitett edenyek sem tisztak,a poharak folyamatosan fatyolosak, az ajak lenyomat rajtuk marad. Etel maradekos talat/tanyert nem rakok bele soha. Mar kiprobaltunk mindent, atallitottunk minden adagolot, 6 fele mosogatoszert vettünk hozza.... Es meg mindig semmi... A ferjem mar minden mozdithato helyen kipucolta, so tartaly tele, öblitö szinten es meg mindig semmi... 2 hete szenvedünk vele, de nem hasznal semmi. Valakinek valami ötlete lenne esetleg, hogy mit kellene meg atneznünk vagy kitisztitanunk hogy normalisan müködjön megint? AEG a mosogatogep, 2 eves.
Elöre is köszönöm a segitseget!
Nekem akkor csinálta ha kifogyott a só, meg kattogott akkor leszedtem a felső pörgő vízadagolót. Néha nagyon gyengén mosogat, nem szabad agyonra tömni. Próbáltad úgy, hogy kevesebbet pakolsz bele?
adok neki sót, somat kockát, meg öblítő folyadékot.
Elöször is majd szolok a kedves nemet lakossagnak, hogy legyenek kedvesek ök is szabvanyos magyar billentyüzetet hasznalni...
Masodszor meg, ha elolvastad volna amit irtam, ezeket mar megcsinaltuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!