Hűtőszekrény ajtóra, mennyibe kerül a szigetelőgumi?
Gyártmány, típus? Így nem lehet válaszolni.
Amúgy gyártó válogatja, melyikhez mennyi. Az AEG-nél és az Electrolux-nál pl. az ajtóhoz az utolsó kis vackot, tojástartó fedelet, öntapadós Electrolux emblémát, az utolsó filléres apróságot is meg lehet rendelni, de a szigetelőgumit nem. Csak komplett ajtóval együtt, ami csak kicsit kerül többe mint a hűtő újkori árának a fele.
WHIRLPOOL A GÉP..
ELÉG ÉRDEKES,,HOGY NEM LEHET KÜLÖN RENDELNI MIKOR CSAK ANNYI A PROBLÉMA AZ EGÉSSZEL:((
Whirlpoolnak nem néztem utána. Csak egy példát írtam, hogy az AEG-nél Electroluxnál nem lehet. Ettől még a te hűtődhöz simán elképzelhető hogy van.
Típust most sem írtál.
Ha beírod a google keresőbe a gép ppntos típusát, és azt hogy alkatrész, hamarabb választ kapsz. Helyetted megkeresni nem fogja senki.
Kb. egy perc kereséssel ennyit találtam, további jó keresést:
Hát, talán jobban kijön egy hónapban a picit magasabb villanyszámlával, mint egy új hűtő árával, vagy részletével.
Nekem pl a melóhelyemen van hasonló gondom, ott is az ajtó kicsit kehes.
A tulaj úgy sem vesz másik hűtőt oda, én meg pláne.
Szal engem is érdekel a dolog, ezért néztem meg ezt a fórumot, de úgy látom nem lesz egyszerű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!