Forrasztó pisztoly választásban segítettek?
Szeretnék venni egy forrasztópisztolyt.Kissebb forrasztásokhoz szeretném használni mint pl: vezetékek forrasztása (motorkerékpáron)Már kinéztem magamnak egyet.
Szerintetek ezzel a szettel ezeket a kissebb forasztásokat el tudnám végezni?
Ezt a fajtát amire,ahogy látszik a képen is csak erre való hegyet lehet felcsavarni ne vedd meg.Az tapasztalatom vele,hogy a forrasztás is nehézkes vele.
Jobb az fajta amire M3 csavarral kell két oldalról egy 1,5mm2 rézhuzalt,ha elfüstöl a vége pikk-pakk felteszel egy másikat,amit hajtogattál.
Egyébként még a szegény világban, (amikor nekem még nem volt weller pákám),élesre reszeltem a hegyét,és IC lábakat is forrasztottam pisztolypákával,persze nem CMOS-t ,mert azt agyonvághatja forrasztáskor.
Ne vedd meg, rendkívül szar páka. Használtam ilyet a cégnél, tapasztalatból beszélek. A teljesítménye kicsi, a pákahegy rögzítés egyszerűen tragédia, egy konstrukciós zsákutca az egész.
Ez itt a klasszikus, közkedvelt cseh páka, hasonlót kapni ma is, csak drágább:
Zolikgyerek-nél a pont. Ez a fajta pisztoly a tökéletes választás,hacsak nem akarsz áldozni 1 kicsit a Weller pákáért.
Villszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!