Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan kell összerakni a...

Hogyan kell összerakni a varrógép pedálját?

Figyelt kérdés
Darabokban kaptam, de nincs hozzá rajz. Valaki tudna egy fényképet róla? Azt hiszem Tur 2 a tipusa. Neten nem találtam semmit.
2013. jan. 15. 11:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Külön van a motor és a pedál? Azt nem tudod össze szerelni?
2013. jan. 15. 11:13
 2/9 gabor.galilei ***** válasza:
Pontosan miről van szó? Vagy küldj képet, hogy néz ki az egyes alkotóelem, csatlakozó...
2013. jan. 15. 12:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Bocsi a link lemaradt. [link]

Ilyen tipus. Ennek a belsejéről kellene fénykép összeszerelt állapotban.

2013. jan. 15. 12:40
 4/9 fúróferkó ***** válasza:

"Hogyan kell összerakni a varrógép pedálját?

Darabokban kaptam, de nincs hozzá rajz. "

Hát ez az!

Pontosan fordított sorrendben ,mint ahogy darabokra kaptad.

Először a szénlapocskák nélkül próbálkozz a mechanikai darabok egymáshoz illesztésével,azután a szénlapokat pakold egymás után bele,a villamos csatlakozás logikusan kikövetkeztethető.De jó módszer,ha magad szerzel kölcsön egy hasonló pedált és leveszed a fedelét.

Jó tanácsként: bármit,pláne ha még soha nem láttam belülről szétszedésre ítélek,első dolgom ,lerajzolom a méretét,kapcsolását,adatait,dátumozom és elteszem a felejtős időkre.

2013. jan. 15. 14:51
 5/9 gabor.galilei ***** válasza:
El kell hogy szomorítsalak, nekem pont ilyen van, már egyszer szétszedtem, de ügyesnek kellett lenni az összerakásánál arra emlékszem. Mert egyrészt kitalálós, másrészt ügyességi játék. Nem nagyon vágyom rá, hogy megint össze kelljen rakni.
2013. jan. 15. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 17. 16:49
 7/9 gabor.galilei ***** válasza:
Ha nagyon elakadsz, akkor azért szólj, akkor szétszedem és megpróbálom lefényképezni.
2013. jan. 17. 22:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Sikerült összerakni. Kösz mindenkinek.
2013. jan. 19. 08:43
 9/9 anonim válasza:

Sziasztok!

Le tudnátok fényképezni a belsejét? Nekem most jól jönne...

2013. szept. 26. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!