Meglehet még a mosógépet javítani vagy már tönkre ment?
Van 1 INDESIT mosógépem még csak 2 éves eddig jól működött de már körülbelül 1 hónapja amint elkezdi beleengedni a vizet a gépbe elviszi az egész mosóport minden kétrekeszből
és addig engedi a vizet hogy már folyik ki a gépből a tetején ahol a mosóport beleteszem.
Kérdésem mi lehet a baja?
Talán a memória?
Meg lehet javítani?
Tudom, hülye kérdés, de nincs rá garancia még?
Abból amit leírsz, szerintem elektronikus a probléma, amikor beengedi a vizet, kell lennie egy "mérőnek" vagy úszónak ami jelzi, hogy most már elég víz van a dobban. Vagy ez nem jelez, vagy az elektronika mondott csütörtököt, ami lezárja a vízet. (ezt így totál laikusan logikázom csak)
2 éves gép még elég fiatal, úgyhogy mindenképp megnézetném egy háztartásigép-szerelővel, aztán majd kiderül, hogy megéri-e javítani vagy sem.
Köszönöm Szépen a válaszokat!
Megfogjuk nézetni egy szerelővel, lehet tényleg a szivattyúja ment tönkre.
Köszönöm Szépen a válaszokat!
Nem a szivattyú a gond...az a vízleeresztésre való.
Vagy a vízszintérzékelője,vagy a mágnesszelep halt meg.
Szia!
Más gondom volt,karácsonykor.Találtam egy nagyon jó szerelőt,ha Bp.-i vagy érdemes őket hívni: [link]
nincs kiszállás,és bármikor kijönnek. Elmondod mit csinál a géped,milyen tipus és szinte látatlanban tudják mi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!