Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen gyártótol érdemes...

Milyen gyártótol érdemes mosógépet venni?

Figyelt kérdés
Felül-,vagy előltöltős tart többet?

2013. jan. 9. 12:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Siemens, Bosch, AEG, ezek kicsivel az Electrolux-Zanussi fölött vannak minőségben, és még megfizethetőek. Persze, ezeknél is előfordulhat hiba, de sokkal ritkábban, mint a legalját jelentő Whirlpool, Indesit márkáknál.

Tudtommal a felültöltőseknél valamivel ritkább a hiba, a két oldali dobfelfüggesztés miatt stabilabbak, míg pl. elektronika tekintetében egyformák.

2013. jan. 12. 10:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Most vettem egy Wirlpool felültöltőst.Akkor nem kellett volna Wirlpoolt vennem?
2013. jan. 12. 11:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Átlagban az is kibír 5-6 évet, vagy ha szerencséd van, 10-et is. Működését tekintve nem rossz.

Az enyém 11-et bírt, ami most adta meg magát, de azóta sokat romlott a minősége.

Viszont már az enyém is rozsdásodott 2 éves korában, de én voltam a hibás, mert víz érte. :)

2013. jan. 12. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem 10 évet ment hiba nélkül, 5 fős családban. Egy héten egyszer volt mosás, szombaton vagy vasárnap és reggeltől estig ment a gép. 5-6-7 adag ment ki egy nap alatt 2 órás programokon, minden menet fullon téve ruhákkal. Szóval jól bírta. Kizárólag penészesedés miatt cseréltük le. Nem tudtuk belőle kiírtani a penészt, ezért cseréltük le egy LG-re.Egyébként a penész már 2-3 hónap használat után megjelent. A mostani LG-nk elmúlt másfél éves, de még semmi penész nincs benne. Sok Whirlpool gépnek volt ez a jellegzetessége, és állítólag ezen javítottak az újabb gépein, állítólag már nem penészednek.

Én azt mondom nem csináltál rossz vételt, remélem tartós lesz. Én 75-80.000Ft-ig vállalnék be Whirlpoolt. 100.000Ft körül már inkább Electrolux és LG gépeket ajánlom.

2013. jan. 12. 14:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy harmincöt éves Energomat mosógépem van. Azt mondta a szerelő, ki ne dobjam, ezek az új gépek nem érnek a nyomába.
2013. jan. 25. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
Az a szerelő egy idióta, már bocs.
2013. jan. 25. 23:16
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Te vagy az idióta, régebben minden ezerszer jobbra volt megcsinálva, mert akkor még nem az volt a cél hogy minél többet vegyenek az emberek. Ma már olyat is tudnának gyártani ami 100éveg jó, mégis 5-10 éven belül kuka...
2013. márc. 22. 16:42
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"...régebben minden ezerszer jobbra volt megcsinálva..."

Ez hülyeség, a mai dolgok sokkal tartósabbak, persze vigyázni kell mindenre.

2013. márc. 22. 23:17
 19/22 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy.
2014. febr. 1. 11:17
 20/22 anonim válasza:
Whirpool. Samsung. Lg. EDC :) Whirpoolnal a felül toltoset ajanlom. Nekunk 6evig birta ki kozbe tisztitva is volt többször. Ez utan Samsungot vettunk. Kb. 1éve es még mindíg maga a tökély. Lg. Nővéremnek magyon bejött. Aztán 5-6èv utan váltott EDC-re. Azt hozzá teszem hogy az EDC nagyon olcsò es jó.
2015. szept. 18. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!