Mit hová kell tölteni ebbe a mosógépbe?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptunk egy mosógépet, nekünk még a régi volt, így nem tudom mit hová kell tölteni, légyszi segítsetek. és az a 3 gomb mit jelöl? az első ki-be az ok :). és a többi? köszi!
2013. jan. 5. 11:25
1/5 anonim válasza:
A 3 adagolónál az első a mosószeré, a második az öblítőszeré. A 3-iknál az ikon gyapjút jelöl ha jól látom, oda esetleg gyapjúhoz való mosószer kell. De a programok alapján is látod, mibe kell önteni majd.
A gomboknál a harmadik a víztakarékos mosás, ilyenkor fél adag vizet szivattyúz be, hasznos ha kevés a mosnivaló.
A középső gomb fogalmam sincs mire való.
2/5 A kérdező kommentje:
szemből a jobb elsőbe I van írva a középsőbe IIes a balba meg *. nekem volt aki azt mondta hogy a jobb szélső leghosszabb az mindig az öblítőé a középső a mosószer. ezért is kérdeztem hogy más mit mond mert én nem tudom.
2013. jan. 5. 11:48
3/5 anonim válasza:
Hát akkor szépen kipróbálod, aztán egyikünknek csak igaza lesz. :)
4/5 anonim válasza:
I.előmosás mosószere
II.rendes mosás mosószer
Szemből a bal szélső öblítő
5/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2013. jan. 5. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!