Medisana párásítóval kapcsolatban valaki?
Figyelt kérdés
Vettem egy elektro outletben medisana 60060 ultrahangos hidegpárásítót. De a kiskönyvében nincs használati utasítás magyarul. Lefordítottam az angolt, de sok helyen olyan gagyin fogalmaz. pl: a porlasztó kamrát alkohollal átitatott vattával tisztítsam. De azt nem írja, hogy pl. hány fokos alkohol jó neki. A porlasztó kamra azt sem tudom hol van. Sejtem, hogy az a lenti rész, de akkor az egészet tisztítsam, mossam át alkohollal? Meg hogy vigyázzak az ultrahangos rendszerére. Nem lesz baja, ha azt is átmosom alkohollal? Mert erről nem ír.2012. dec. 10. 20:43
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2012. dec. 13. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!