Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen persszókávéfőzőt...

Milyen persszókávéfőzőt érdemes venni max.30E ftból?

Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 20:58
 1/4 anonim válasza:

Szarvasi!

Nekünk 20 éve van meg és még mindig semmi baja. Kéthavonta egyszer vízkőoldózol és örök élet! Ráadásul nagyon jó kávét főz. Nem véletlenül gyártják még a mai napig! :) És az ára sem veszélyes!

[link]

2012. dec. 8. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is a "Szarvasi"-ra tippelek. Ma láttam a Tescoban, 17000.- De ez még 20 év múlva is ugyanolyan jó lesz.
2012. dec. 9. 23:26
 3/4 anonim válasza:
Nekünk is Szarvasi van, kb.15 éve. Ismerőseim darálós-főzős kávéfőzőiből már a 2. darabot koptatják, a miénk még mindig működik! Látszik is rajta, hogy erős, strapabíró anyagból van. Erős,finom kávét csinál, és ár/érték arányban egyik legjobb. Igaz nem a csillivilli dizájnertermékek közé tartozik, de én maximálisan meg vagyok elégedve. (+tartozékok könnyen megvehetők, több kiöntőt is törtem el, néha kell benne - 5 évente - gumit cserélni) Nekünk ilyen van: [link]
2012. dec. 10. 10:58
 4/4 anonim válasza:

Menj el a Plázába és válassz magadnak. Ezt így nem lehet megmondani.

Ha azt mondom, "Szarvasi, elektromos, vagy kotyogó. Szóval Te válassz, ha már ennyi pénzed van rá, biztos kapsz.

2012. dec. 12. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!