Milyen persszókávéfőzőt érdemes venni max.30E ftból?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 20:58
1/4 anonim válasza:
Szarvasi!
Nekünk 20 éve van meg és még mindig semmi baja. Kéthavonta egyszer vízkőoldózol és örök élet! Ráadásul nagyon jó kávét főz. Nem véletlenül gyártják még a mai napig! :) És az ára sem veszélyes!
2/4 anonim válasza:
Én is a "Szarvasi"-ra tippelek. Ma láttam a Tescoban, 17000.- De ez még 20 év múlva is ugyanolyan jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Nekünk is Szarvasi van, kb.15 éve. Ismerőseim darálós-főzős kávéfőzőiből már a 2. darabot koptatják, a miénk még mindig működik! Látszik is rajta, hogy erős, strapabíró anyagból van. Erős,finom kávét csinál, és ár/érték arányban egyik legjobb. Igaz nem a csillivilli dizájnertermékek közé tartozik, de én maximálisan meg vagyok elégedve. (+tartozékok könnyen megvehetők, több kiöntőt is törtem el, néha kell benne - 5 évente - gumit cserélni) Nekünk ilyen van: [link]
4/4 anonim válasza:
Menj el a Plázába és válassz magadnak. Ezt így nem lehet megmondani.
Ha azt mondom, "Szarvasi, elektromos, vagy kotyogó. Szóval Te válassz, ha már ennyi pénzed van rá, biztos kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!