Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan állítsam be a Hajdu...

Hogyan állítsam be a Hajdu EnergoMax HA-1100 mosógépen a mosóprogramot?

Figyelt kérdés

Adott egy újkori, felültöltős Hajdu mosógép. Kiemelném, hogy férfi létemre már létesítettem közelebbi kapcsolatot mosógépekkel, nem is egyszer, de ez a gyártmány kihoz a sodromból lassacskán.

Tehát ami még adott:

- mosószer (egészen pontosan ilyen Ariel mosógél párnácska)

- öblítő

- 30°C fokon mosandó színes pamut, ami ugye KOSZOS

Nem tudom, hogy hol rontottam el az eddigi mosásokat, de nem volt meg a várt eredmény. Folyton manuálisan kellett beavatkoznom, nem értem miért. A kézikönyv pedig nem igazán konkrét. Nagyon örülnék, ha végre elmagyarázná nekem egy tapasztalt női egyed (aki mellesleg jó viszonyt ápol egy ilyen típusú mosógéppel), hogy hogyan tudnám normálisan beállítani a mosóprogramot?

Ami cél lenne: mosás + öblítés + centrifugázás egyetlen programon belül, mindenféle későbbi beavatkozás nélkül. Megkérnék valakit, hogy vezesse le számomra ennek a menetét! A helyes válaszadónak megígérem, hogy egyszer biztosan jó férj leszek, persze csak akkor, ha megélem.

#mosógép #mosás #energomax
2012. dec. 5. 19:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!