Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Epson sx235w nyomtató vélemény...

Epson sx235w nyomtató vélemények? Meddig bírja 1 patron?

Figyelt kérdés
Tételek nyomtatásához használnám. Mennyi nem használás után szárad bele a festék?
2012. nov. 27. 10:43
 1/3 xotom ***** válasza:

Nekem is ilyen van, de én 2-3 hetente használom, sokat nem áll.

Sztem földművelővakítás ez a beszáradás, még sulinetre vettem egy HP PSC-t volt hogy több mint fél évig nem használtam, és utána simán ment.

2012. dec. 2. 22:59
 2/3 anonim válasza:

Kb. 200 oldal jön ki egy patronnal.

A beszáradás sajnos valós probléma. Szerencse (hőmérséklet, páratartalom, fúvóka állapot, tinta) kérdése is, van akinek két év után elindul, meg olyan is hogy két hét után beszáradt.

10ezer tintapatron eladása után írom ezt.

2012. dec. 18. 20:42
 3/3 anonim válasza:
Megkérdezném a válaszolóktól, illetve, aki még releváns választ tud adni, hogy milyen patront vásároljak, ha kifogyott a gyári ebbe a készülékbe? köszönöm
2013. nov. 22. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!