Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Holt tudnék magyar nyelvű...

Holt tudnék magyar nyelvű használati utasítást szerezni Saeco incanto classic kávéfőzőmhöz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 17. 11:13
 1/3 anonim válasza:

esetleg próbáld meg a forgalmazót vagy szervizét. Hátha küldenek.

[link]

2009. aug. 24. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Googleba ird be Saeco...stb használati utasítás ingyenes letölthető oldalon van ,ha pont ez a típus nincs,pl.a vaterán nézd meg én is ott találtam olyat aki árul használati utasítást.Szintén ird be Saeco használati utasítás.ott az eladótól meg kérdezheted milyen tipusú leírása van még,ha pont nem azt tette fel.Én is igy találtam.Végső:Bp.XIII.ker Gyöngyösi sétány 6.szervíz 06-1-320-3970 vagy www.kavegepszerviz.hu hívd fel hátha ők tudnak másolni,vagy megmondják melyik készülékkel hasonló a tied és az az utasítás már lehet hogy találsz.Nekem is két készülékem van aminek több egymáshoz nagyon hasonló változata van,csak bizonyos funkcióban tér el egymástól a nevük más de felépítésük kezelésük ugyanaz.
2009. aug. 25. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megpróbálom őket, aranyosak vagytok.
2009. aug. 25. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!