Létezik olyan háztartási robotgép, ami a káposztás tésztához lereszeli a káposztát?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 08:59
1/9 fúróferkó válasza:
Persze,hogy létezik.Minden létezik, amit ember ki tud találni,de nem egyszerűbb kézzel leszelni?
2/9 A kérdező kommentje:
14 fős családnak, mire lereszelek 3 fej káposztát, rendszerint az ujjaimból is lefaragok, plusz tiszta káposzta az egész konyhapult, meg a levelek is szétesnek, szóval jól jönne egy kis "segítség"...
2012. nov. 18. 17:17
3/9 fúróferkó válasza:
A nagy családhoz mindenképpen gratulálok.Régebben avval a 4 oldalas reszelővel reszeltük.Tényleg vigyázni kellett az ujjak végével.
Mostanában egy békebeli NDK-s kézi tekerőssel reszeljük a káposztát.A hagyományos diódaráló méretű hengereket lehet benne cserélgetni.
De van villamos robotgép is természetesen.
4/9 anonim válasza:
Szerintem erre az aprítógépek a megfelelők.De ne menesd sokáig mert akkor totál összeturmixolja.
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, kipróbálom, mert az van is.
Köszi
2012. nov. 19. 14:48
6/9 _Jessy_ válasza:
Én gyalulni szoktam. Ha nagy mennyiségben kell, akkor esetleg lehet komolyabb gyalut használni. Azzal annak idején egy este alatt meglett a 100 liter savanyú káposzta :D
7/9 anonim válasza:
Létezik, persze. 15 éve használok egy Moulinex Genius2000 komplex robotgépet, amihez mindenféle feltét van: hagymavágó, tésztadagasztó plusz 3 korong 2-2 oldallal. Az egyik ilyen koronggal szoktam káposztát reszelni - pillanatok alatt. Minden háztartási robotgépnek van káposztareszelő alkatrésze. 1 fejhez is érdemes használni, nemhogy 3-hoz.
8/9 anonim válasza:
Nekem Bosch robotgépem van. Imádom! Tudom miről beszélsz a káposzta darabolással kapcsolatban, ezzel egy pillanat műve, de répát és még sok mást is lehet vele szeletelni.
9/9 anonim válasza:
mi a dédnagymamát használjuk. ideje is van, kedve is, hadd csinálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!