Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Használati utasításra lenne...

Használati utasításra lenne szükségem, Whirpool Acm 802NE főzőlaphoz?

Figyelt kérdés
Ilyen nincs, de mégis van. :) A gyerekzárral vannak problémáink, lezárta a gyerek, de még kicsi, ő sem tudja, hogyan, csak nyomogatta, meg tudja valaki mondani, hogy mit nyomjak meg rajta, hogy kikapcsoljon??? Már nyomogattqam jó pár gombot egyszerre több másodpercig, de nem sikerül. Anyazár is, úgy látszik. :D

#használati utasítás #whirpool főzőlap
2012. nov. 10. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt próbáltad?

[link]

2012. nov. 10. 23:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az első, csak nem akartam kiszerelni a főzőlapot. Azért nagyon szépen köszönöm. Ha holnapig se sikerül, akkor visszamegyünk az üzletbe, ahol vettük és majd megírom, hátha rajtam kívül más is jár így. De már annyi gombvariációt nyomogattam, hogy remélem, nem zakkant meg!
2012. nov. 11. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Kezelőlap zárolása:

Ez a funkció lezárja a kezelőszerveket, így akadályozva meg a készülék véletlen bekapcsolását. A gombzár aktiválásához kapcsolja be a készüléket és tartsa lenyomva három másodpercig a "lakat" gombot (vagy az Automatikus funkció/Eco Booster gombot, ha van): ezt követően hangjelzés és az ikon melletti jelzőlámpa tudatja az aktiválás megtörténtét.

Ekkor a kikapcsolási funkció kivételével a kezelőlap le van zárva. A kezelőlap lezárásának feloldásához ismételje meg az aktiválási lépéseket. Ekkor kialszik a világító pont és a főzőlap ismét használható.

A víz jelenléte, a lábosokból kikerült folyadék vagy a szimbólum alatti gombra helyezett bármilyen tárgy akaratlanul is előidézheti a kezelőlap zárolása funkció be- vagy

kikapcsolását.

Bővebben: [link]

2012. dec. 1. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!