Mosogatógéphez milyen vegyszereket ajánlanátok?
Most hozták ki a frissen vásárolt Samsung mosogatógépet.
És érdekelni, hogy milyen só, öblítő, tisztítószer (tabletta vagy por vagy gél vagy folyékony) és milyen m.gép tisztítót (amivel havonta vagy ritkábban? magát a gépet kell takarítani ajánlanátok.
Ti milyen gyakran tisztítjátok a szűrőt?
Mi mást kell még tudnom a gépről?
Én az Aldiban veszem az Alio tablettát, amellé nem teszek mást.Illatosításra a kinyomott félcitromot teszem bele,nálunk sok képződik, 3-4 naponta tudom cserélni. Vízlágyító sót kell tölteni a megadott tartályba, az kell a vízlágyító gyanta regenerálásához ( nem szabad sima konyhasót beletenni, mert abban nincs csomósodásgátló, beletömbösödhet a tartályba). A tisztítófolyadékot a Lidlben szoktam venni, akcióban. 3 havonta áttisztítom vele a gépet. A szűrőt alkalomszerűen veszem ki és mosom át.
"Mi mást kell még tudnom a gépről?" A mosógép mellett ez a másik legklasszabb háztartási gép !! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!