Felültöltős mosógépből van olyan amin van 15 perces rövid mosás?
Én eddig csak Samsung gépeken láttam 15 perces mosási programot, és a Samsung csak elöltöltőset gyárt. Persze ettől még lehet felültöltős gépeken is.
Amúgy tudom nem ez a kérdés, de azért előhozom a témát:
minek a 15 perces gyorsprogram? Gondolom azt tudod, hogy az tutira nem ér semmit. Tudom, most azt gondolod, hogy nem szennyezett zoknit és alsóneműt akarsz ezzel a programmal mosni, hanem például kevés ideig használt felsőt vagy ilyesmi. De nem, ez arra sem jó.
Gondolj bele, egy normális gép az öblítés+ centri programot 18 percig végzi. Most gondolj bele: 15 perc alatt kimos és még ki is öblít és centriz? Kizárt.
Én a 30 perces gyorsprogramot előmosásként szoktam használni, ha sok az alsónemű és zokni a gépben, akkor használok 30 perces programot, hogy nagyjából a trutyi távozzon a gépből, majd utána jöhet egy másfél órás program. Még a 30 perces is csak erre jó, úgymond előmosásnak.
3-5 kg enyhén szennyezett ruhához is legalább kell 70-80 perces program, így számolj. Hiszen csak az öblítés is eltart 50-60 percig.
Na utánanéztem, ez a Whirlpool hivatalos oldala:
Kattints a Hasonlít gombra.
Mindegyik felültöltős Whirlpool tudja a 15 perces mosási programot. Szóval van választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!