Miért kezdett fagyasztani a hűtőszekrényem, és hogyan tudnám visszavarázsolni normál hűtővé?
Elromlott a termosztát így nem küld jelet a kompresszornak hogy álljon meg mert elég hideg van már ezért túlhűt.
A folyamatos üzemelés a kompresszort is károsítja tehát minnél előbb áramtalanítsd(húzd ki) és hívj egy hűtőgépszerelőt.
Vagy a gyorsfagyasztó kapcsolót átkapcsolta valaki? (Típusfüggő)
Szerintem is termosztát..
Hány csillag van rajta? Nem lehet,hogy ez egy 50 vagy 100 literes fagyasztó?
Nekem is ilyen van én úgy oldottam meg a fagyasztó átkonfigurálását nem akartam szétszedni amúgy jól müködő fagyasztót,de nekem hűtőre volt szükségem,hogy üzletben lehet kapni olyan külső hőmersékletérzékelővel ellátott konnektort! Igy megfelelő hőmérséklettartomány között tartja a fagyasztót! (Nem -28 fok,hanem +5-10 fok között)
Az előzőeket kissé kiegészitendő: előfordult már, hogy a termosztát kapilláris-csöve megsérült, vagy az érintkezői beégtek, vagy besz.t a tekerentyű alatt lévő membrán. Ez mind cserét jelent.
Egyszer az volt a baj, hogy a termosztát-testben lévő fűtőellenállás szakadt meg, az érzékelés igy pontatlanná vált, és 5-ös fokozatban - ahogy irtad - , tudathasadása lett, és mélyhűtőnek képzelte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!