Hol tudnék az alábbi videóban szereplő generátort venni?
http://www.youtube.com/watch?v=-bsfEkePMjs
Ebben a videbóna van egy generátor vagy alternátor amit szeretnék megvásárolni de nem tudom hogy hol lehet kapni. Valaki tudna segíteni?
Az ilyen ingyen energia gépek jó része csalás. Egyszer szórakozásból az ingyenenergia hívő barátomnak meg is csináltam egyet otthon. A munkapadban láthatatlanul elhúztam az igazi tápvezetéket, ami pedig a csatlakozónak tűnt, csak egy öntartó relét vezérelt. Úgy nézett ki, hogy bedugtam, bekapcsolt, kihúztam nem állt le.
Egyébként léteznek mágnesmotorok, de használat közben a mágnesek elvesztik a mágnesességüket.
Mese habbal!! Ha jól megnézed a motor és a generátor között az ékszíj úgy lóg hogy öröm nézni,ezzel normális teljesítményt átvinni nem lehet. A másik az hogy a motort elindítja a hálózatról,majd kihúzza és önellátóvá válik a rendszer.Kihúzza a dugót az meg szabadon lóg a két pólusán a feszültséggel. Ha jól belegondolsz a fúró és a köszörű teljesítménye már látszatra is több mint maga a meghajtó motoré.
Villszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!