Levegő-víz hőszivattyú ideális megoldás?
Figyelt kérdés
Csökkenteni szeretnénk a fűtési költségeinket, ebből a célból jó eszköz lehet a Levegő-víz hőszivattyú? Állítólag nem sok karbantartás költsége sem, ebből a tekintetből van aki ajánlja? Pro és kontra vélemény is jöhet!
Ja, és persze nem olcsó ahogy itt olvastam
ezt azért hozzá kell tennem, tehát kétszer is meg kell gondolunk, hogy belevágjunk-e. De ugye ez nagyon korszerű technika?
2012. okt. 10. 14:52
1/3 A kérdező kommentje:
Jah, és majdnem elfelejtettem, hogy ezek szerint [link] 10 év a megtérülés, hát nem tudom, hogy elhiggyjem, nekünk már a 15 éves megtérülés is elég lenne.
2012. okt. 10. 14:54
2/3 anonim válasza:
Három oldalt tudnék írni arról, hogy miért ne vágjatok bele ,de inkább csak annyit javaslok, tudjatok meg többet ezekről a rendszerekről.Hiába korszerű technika,csak nagyon kevés helyen alkalmazható úgy, hogy megérje.
3/3 anonim válasza:
Szerintem levegő-víz hőszivattyút ne.
Inkább víz-víz ha már hőszivattyú.
Télen a -15 fokos levegő vagy a talajban lévő +12 fokos víz hőcserélése közt van némi különbség....
Mennyire jó a hőszigetelésetek?
Lehet hogy inkább arra költenék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!