Mosogatógép miért nem mosogat szépen?
Csak a felső része marad szennyezett ,de olyan mintha a mosogató tabletta nem oldódna fel. Calgonit tablettát használok öblítő gyönggyel ami jó minőségű!Elvittem a szerelőhöz kitakarította beállította a víz mennyiséget átnézte!Hazahoztam ,de ugyanaz volt a tünet.Szólzama a szerelőnek megint , elvitte a programkapcsolót kicserélte, visszahozta de többet már nem tud tenniállítólag!
A felső része az ami szennyezett marad ,de nem jelentősen
csak mintha kis pici sóder szemcsék lennének a poharakban.Járt már más így?
Esetleg valami ötlete van valakinek mit tehetnék még ez ügyben?
Válaszotokat köszönöm!
Szia!
Használsz külön öblítőt, sót? (mármint a tablettán kivül?)
Külön sót használunk, calgon sót! Calgonit finish powerball
tablettát használunk és ebben van öblítő gyöngy.
Régebben nem volt semmi gond pedig használtunk alacsonyabb árfekvésű öblítőgyöngy nélküli tablettát is.
Akkor csak egy tippem van: használj sima all in 1 calgonitot, és mellé vegyél öblítőt. Nem kell hiperszuper, jó a teszkós is, nekünk is az van.
Sosem tapasztaltam ilyent, ill, egyszer mikor kifogyott a só, és én azt mondtam, h teli a gép, este már nem megyek sehova ...Akkor ilyen fénytelenek, mattak lettek, és ilyen por képződött rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!