Milyen villanyborotvát vegyek? Páromnak elromlott és szeretném megajándékozni, de nem értek hozzá hogy mire figyeljek.
Sziasztok!
Látom sok a bizonytalanság borotva ügyben. Én a Trnd től kaptam tesztelésre egy Braun 7899cc villanyborotvát. Volt előtte már ajándékként a kezemben körkéses Philips de iktatnom kellett, borzalmas volt. Próbáltam névtelent az sem jött be. Aztán vettem egy Braun 5443-at amit a mai napig nem lehetett agyoncsapni sem. Persze szitát és kést azért cseréltem.
Egyedüli gond, hogy az áll alatti részt és a nyakon a szőrt otthagyta.
És akkor egyszer csak a kezemben a Braun 7899cc. Ég és föld a különbség, hiába évek alatt azért nagyot fejlődött a technika. Én eleve a körkésest kizárom mint lehetőséget. Irritál, tép stb. Sok ember nem tudja milyen irányba induljon el, mert valljuk be, egy borotva zsákbamacska is lehet. Ha nem tudod eldönteni én a 7899cc-ről elmondom, ami eddig kiderült és számodra fontos információ lehet. Ami nálam számít, gyors legyen, ne tépjen, és az áll alatt is borotváljon. Mivel egy teszt csapatban vagyok benne több mint 100 ismeretlen ember cenzúrázatlan és elfogultság mentes véleményét láthatom.
Kezdem a hibákkal: ha szép és prémium érzetet akarsz, full feketében vedd meg! Van még elöl matt ezüst színű, de nekem nagyon nem jön be. A másik, ha zselével akarod használni, nehéz kitakarítani. Ne de minek neked zselé? A hibalistát itt le is zárnám ennek a gépnek ennyi a hátránya.
Előnyei: 3 napos borosta 5-7 perc, másnap reggel átborotválás 3 perc alatt!
A borotva nem húz, nem tép, és nem irritál! Az áll alatti és nyaki részeken tökéletesen leviszi a szőrt. Egy két tesztelő jelezte, hogy többször át kellett ugyan menni a kényes részeken de levitte. Ezeket a tulajdonságokat egyrészt a saját bőrömön, másrészt a tesztelő társak egyöntetű véleménye alapján mondom.
Nekem ennyi tökéletesen elég is lenne de ez egy prémium kategória és jár hozzá egy tisztító állomás is, ami állandóan karban tartja a borotvát és fel is tölti. Vicces, de a fej részt kimossa, fertőtleníti, olajozza és a végén leszárítja. Használhatod kádban, zuhanyban, habbal, zselével vagy amivel akarod, mert vízálló. Ha a tisztító állomás nélkül veszed meg jóval olcsóbb ( 60.000 környéke ), és a csap alatt elmoshatod forró vízzel. Amúgy egy feltöltéssel ( 1 óra ) 50 percig tudsz vezeték nélkül borotválkozni. Ha teljesen lemerítetted, 5 perces gyorstöltéssel már borotválkozhatsz. Van rajta kipattintható, hosszúszőr vágó kell ennél több?
Ezek a tulajdonságok garantáltak, nincs zsákbamacska, igaz, hogy nem olcsó de van hozzá folyamatosan alkatrész, alapból 2 év garancia. Ha ezt megveszed 5-10 évig biztosan használni tudod, így nézve az ár már mindjárt barátibb.
Én pedig a Braun Series 9 9290 cc típusú készülék bemutatásával tudok segíteni :
A terméket tesztelőként a trnd Magyarország kft. segítségével volt lehetőségem alaposabban megismerni.
Viszonylag erős arcszőrzetem van , így napi rendszerességgel szükséges borotválkoznom.
Mivel érzékeny az arc bőröm sokféle borotva típust próbáltam.
A Braun Series 9 - 9290cc borotva első ránézésre is tekintélyt parancsoló megjelenésről tesz tanú bizonyságot.
A borotválkozás a készülékkel , csendes ,gyors és alapos ,kézbe jól illeszkedő.
Még a nehezebben vágható áll alatti területeken is pillanatok alatt tökéletes simaságot produkált , köszönhetően a profi 5 elemes vágó felületeinek. A nagyobb szőr szállak sem okoznak a készüléknek gondot,különböző száll irány mellett sem.
Tökéletesen követi az arc és az áll vonalát ,első húzás után is alaposan vág.
A készüléket próbáltam szárazon , borotva géllel , és víz alatt történő borotválkozás közben.
Hatékonyság tekintetében mindhárom típusú vágás ugyan olyan jó eredményt produkált.
Számomra mégis a kedvenc a szárazon történő használat ,mert ez volt a leggyorsabb legpraktikusabb.
Rövid idő alatt (2 perc ) alaposan meg lehet vele borotválkozni.
Folyó víz alatt is gond nélkül tisztítható a készülék és a fej egyaránt.
Érezhetően erősebb motorral bír, igazi nagyágyú.
A borotválkozás után a grafikus kijelzőn jelzi amennyiben tisztítani szükséges a készüléket , amit a tartozék dokkoló állomásában található tisztító folyadék segítségével gombnyomásra el is végez .
Borotválkozást követően az arcvíz felkenése során meglepve tapasztaltam ,hogy nem csípi az arcom,ebből is arra következtetek ,hogy maximálisan kíméli az arcbőrt.
Hosszú akumulátor idő és gyors feltölthetőség jellemzi.
Kiváló készülék a lehető legjobb borotválkozási élménnyel ,csak ajánlani tudom a készüléket !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!