Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Egy hajvasalónál mit kell nézni?

Egy hajvasalónál mit kell nézni?

Figyelt kérdés
a barátnőmet megakarom lepni hajvasalóval születésnapjára és nem tudok választani! mik a fő szempontok? teljesítmény?lap tipusa? neki nagyon kéne mert derékig érő haja van,amit én mellesleg imádok :),de ő nem... nah mindegy :) segítsetek légyszi :)

2012. aug. 28. 16:34
 1/2 anonim válasza:
Oké, szóval a saját tapasztalatomat osztom meg :) Nekem volt régebben Babyliss kombinált, szóval vasaló, kreppelő, göndörítő egyben, de az nem olyan jó.. Most vettem egy hajvasalót ha jól emlékszek 4500 volt, nagyon jó REMINGTON. Fél perc alatt bemelegszik, és nagyon szépen vasalja a hajat. Ja és ami a legfontosabb, az az, hogy kerámia lapos legyen. Az nem roncsolja annyira a hajat. De úhy tudom, hogy Hajas Laci féle hajvasalók is jók, csak azok drágábbak. REMINGTON megfizethető és nagyon jó :)
2012. aug. 28. 16:39
 2/2 anonim ***** válasza:
2012. aug. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!