1/2 A kérdező kommentje:
*mikrohullámú sütő
2012. aug. 24. 01:45
2/2 anonim válasza:
20.000 Ft környékén nagyon szép kinézetű (persze kinek mi a szép) Samsungok vannak, pl.:
Van olcsóbban is Samsung, az nem néz ki szerintem ennyire jól.
Én mondjuk az LG-t jobban kedvelem, de az már felsőbb kategória, azt 40.000-150.000 Ft-os árkategóriába javasoltam volna.(Amúgy nekünk is csak Samsung van).
Ami a lényeg: a "régi hagyományos nagy múltú" gyártókat mikróban felejtsd el: gondolok itt pl. AEG vagy Electroluxra(mosógépben nem rosszak), de ezek mikróban teljesen ugyanolyan gagyik, mintha ócska kínait vennél.
Talán még a Whirlpool a kakukktojás, azt talán bevállalható, csak éppen 20.000Ft-os árkategóriában a Samsung kinézetre sokkal jobban bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!