Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Indesit WIA 82 mosógépen...

Indesit WIA 82 mosógépen miért nem öblít?

Figyelt kérdés
A program elindul ,az öblítő is lemegy amikor kell, centriz is, de amikor kiveszem a ruhát semmi illata nincs.Silan öblítőt használok nem hígítom.Mi lehet a baj?

2012. aug. 22. 15:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez csak tipp! ( igaz, én egy pasi vagyok, de én javítom az itthoni gépeket) Csináld végig szakaszosan. Először mossál ki ( gondolom van ilyen program). Majd nézd meg, hogy még benne van e az öblítő a tartályban? Ha igen, indíts el egy öblítés, centrifugálás programot. A Silannak remek illata van...( ha a mosás végén, amikor megnézted az öblítőt, és nem volt már benne, akkor idő előtt kifolyatja valahol)
2012. aug. 22. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!