A méhtelepeken hogy lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Vannak ott működő háztartási gépek is ?
Nekem egy mikrosütő trafója kéne.
Egészben kell megvennem a mikrót vagy ki is lehet szedni belőle ami kell ?
2012. aug. 19. 22:35
1/3 anonim válasza:
persze kiszedheted ha találsz még olyat de kg-ba adják a fémet ha meg kiszeded lehet réz árba számolja majd ha meg egészben viszed lehet csak lemez árban kapod.
Egyébként mit épitesz tesla tekercset vagy simán csak mikrót javitasz?
2/3 anonim válasza:
Lehet venni "occsó" használt mikrót %K-ért is, ne méhtelepben gondolkozz szerintem, plusz ami odakerül az nem nagyon működik (pont azért viszik oda mert szar).
3/3 anonim válasza:
Elmész, kiszereled, már ott ázott hetek óta, azt pont az volt a hibás. Szal nem igazán éri meg. Nekem van egy használható. Kíváncsiságból szedtem szét a mikrót, azt a trafóját valamiért eltettem. Ha szerencséd van, és közel laksz, elviheted. ( Tata )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!