Mit csináljak hogyha nem működik a csillár ventillátorja?
Figyelt kérdés
Most szerelték föl és csak a lámpa működik!!A szerelő hibája?2012. aug. 6. 21:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem hívd fel telefonon a szerelőt és beszéljétek meg,mikor jön ki megmutatni,hogy ő hogyan gondolta.Ha neki sem sikerül,akkor rögtön meg is javíthatja.
2/6 A kérdező kommentje:
mind1 már így is kidobtunk egy csomó pénzt most már így nyár végén fölösleges is megcsinálni majd inkább jövő nyár elején hívunk egy másik szerelőt
2012. aug. 6. 21:23
3/6 A kérdező kommentje:
addig meg legalább tudom használni a csillár részét
2012. aug. 6. 21:24
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem felesleges,hiszen még legalább egy forró hónap van a nyárból.Én biztos szólnék a szerelőnek.
5/6 A kérdező kommentje:
Apu azt mondta hogy ma szól valakinek:)
Végülis még 1 hónap nyár van
2012. aug. 7. 08:31
6/6 anonim válasza:
A jövő nyárig letelik a garancia(ha van),ha meg a szerelő hibája akkor ingyen kell kijavítania-a másik szerelő meg pénzért tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!