Mennyibe kerülhet egy olyan klíma felszerelése amihez semmilyen összekötő kábel, vezeték nincs meg?
Nincs hozzá semmi csak a kül és beltéri egység.
Ha magam szerelem fel és ha szerelővel szereltetem mennyire lehet számítani? Megéri még egyátalán beszereltetni?
Viszonylag régi darab de ingyen kaptam.
"Viszonylag régi darab de ingyen kaptam."
Én először ellenőriztetném, hogy nem ment-e ki már belőle a gáz. Meg úgy egyáltalán, hogy működik-e.
Nincs benne gáz, leszereléskor elszökött :/
40e? :OOOO
akkor már megéri venni egy újat és úgy is kijön mondjuk 80ból és az biztos jó lesz még sokáig.
am úgy értettem a magam szerelést hogy felszerelem meg összekötöm és utánna már csak feltöltetem.
Mennyibe kerülnek csak az anyagok hozzá?
A belső egység a falon lenne fent amennyire csak lehet a legmagasabban, a külső egység pedig az erkélyen a fal túloldalán lent. Távolság kb 3m lenne a 2 egység között. A fúrásokat, rögzítéseket meg mindent megoldok magam, csöveket kell csak megvenni és bekötni, meg utánna valakivel feltöltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!