Szobába páramentesítő gép?
Figyelt kérdés
Bepenészedett a falunk, mert csak reggel süt be hozzánk a nap és földszinten lakunk, elég nyirkos a lakás. Szeretnénk valamilyen páraelszívó készüléket venni ami elfér egy kis sarokban. Ilyen létezik??? És ha igen, hol lehet venni??? Mert rákerestem googlén és csak ilyen plafonra szerelhetőeket láttam, olyat nem szeretnénk, mert a klíma miatt nincs már hely.2012. júl. 25. 16:34
1/2 anonim válasza:
Létezik, rengeteg fajta és ár van, ez pl. elég drága:
Láttam olcsóbbat is Intersparban és gondolom nagyobb bevásárlókban is kapható.
2/2 A kérdező kommentje:
Pont ilyenre gondoltam, köszi! Tényleg elég drága, de így is jobb mintha bepenészednének a bútorok és azokat kelljen cserélni... :s
2012. júl. 25. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!