Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Porszívó garancia vita:...

Porszívó garancia vita: alkatrész vagy kiegészítő?

Figyelt kérdés
porszívóm fején másodszor esett le a távtartó, első esetben kicserélték, most fizettetni akarnak érte. MÉG mindig garanciális (6 hónapon belül vagyok), de szerintük ez nem alkatrész, csak kiegészítő ezért nem lehet újra ingyen cserélni. Szerintem meg alkatrész, mert alapfelszerelése a porszívónak. HELP!

2012. júl. 23. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom porszívón mi az a távtartó, de tudomásom szerint a garancia az egész termékre érvényes. Ha a távtartó a porszívóval együtt lett véve és mint mondtad alapfelszerelése, így igenis garanciális.
2012. júl. 23. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
30 éve használok porszívót, én is csak most szembesültem vele, hogy létezik távtartója :) az a vékony gumi csík a szívófej alján, ami megakadályozza, hogy közvetlenül a padlón húzogassuk a fejet, csökkenti a súrlódást, nem engedi karcolni a padlót. Szerintem is alapfelszerelés, hisz a porszívóval együtt vettem, ahogy mindenki más teszi.
2012. júl. 23. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a porszívóban vagy a gyárilag hozzá adott bármelyik tartozékban fordul elő hiba arra is teljes körű garancia érvényes. Kivétel fizikai eredetű sérülésekre (ha nem rendeltetésszerűen használták). Tudom, mert szervizben dolgoztam. Ha további segítség kell akkor tudnom kell a márkáját, és keress meg priviben, adok tanácsot!
2012. aug. 2. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!