Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit lehet tudni a mobil klímáról?

Mit lehet tudni a mobil klímáról?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan az érdekel, hogy ez csak hűt vagy télen fűtésre is lehet használni? Mik a tapasztalatok, mik a jó márkák közepes áron?
2009. júl. 14. 16:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ha valaki tud paramétereket is írhat, hogy a vásárlásnál mit kell figyelembe venni és melyik a legjobb?!
2009. júl. 14. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Létezik fűtésre és hűtésre alkalmas is. Amire figyelni kell, hogy a mobil klíma vastag gégecsővel rendelkezik, amit ki kell vezetni valahol a lakásból.

Az én véleményem szerint, a mobil klíma zajos, sok enegriát fogyaszt (drága a használata), és meg kell oldani a kivezetését. Ezért szerintem az oldalfali klímák jobbak.

2009. júl. 14. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A mobilklíma NEM otthonra való. Főleg, ha fűteni is akartok vele. Arra van kitalálva, hogy ideiglenesen (konferenciákon, szabadtéri rendezvényekre való kitelepüléseknél pl. mikrobusz csomagterében) hideget lehessen csinálni. Jól írta az előző: zajos, energiapazarló, csövet kell kivezetni a külvilágba.
2009. júl. 14. 17:23
 4/5 anonim válasza:
Nekünk az hálószobában mobilklíma van, a nappaliban (most csináltattuk pár hete) hagyományos klíma. A mobilklima tényleg zajos, hangosabb, sokszor azt is hallom ahogy csöpög a kondenzvíz (igaz nem mai db kb. 5-6 éves már Dyras márka), ez csak hűt, kb. 10-12 cm átmérőjű cső megy ki a külvilágba ami nem szép látvány, nem tudjuk mivel eltakarni. Az új klíma pedig nagyon jó, halk, hűt-fűt csak jót tudok mondani Sanyo márkájú.
2009. júl. 14. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem MOBIL SPLITKLÍMánk van NAGYON BEVÁLT!!Lényege a mobil klímától, hogy nem egybe van építve a hütő és a hőleadóegység,hanem olyan mint egy rendes klíma van kültéri egysége is ,csak abban különbözik a hagyományos klímától,hogy nemkell szétfúrni a lakást,nincs telepítési költség.A kültéri egységet nyár elején kiakasztom az ablakba,mindent be tudok csukni,mert vékony a cső(nem bazi vastag gégecső),nyárvégén beemelem az ablakból.(4.emelet)van tartókosár biztonságos.Nem zajos és két 20m2 tehát összesen 40 m2 szobát be tud hűteni.Jelszó nem mobil klíma,hanem Mobil SPLITKLÍMA igy keresd! használtan is kilehet fogni én 35-40 ezerért vettemkettőt két lakáshoz.a hagyományos klímához képest eltörpül a költségamibe kerül.
2009. júl. 22. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!