Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan javítja a szerelő a...

Hogyan javítja a szerelő a mosógépet?

Figyelt kérdés
Fejjel lefelé fordította, kivette a kapcsoló gombokat. Szerelés közben beejtett ezt-az, amit hogy kivegyen folyton visszaállította a gépet. Ezt jó párszor ismételte. Egyébként a gép nem lett jó, sőt a programokat nem teljesíti. Soha nem volt vele ilyen gond. Történhetett a szerelés miatt?

2012. júl. 15. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mekkmestert fogtál ki.
2012. júl. 15. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nem vártam el hogy laposkúszásban cserélje ki a szivattyút, de lehet olyat, hogy csak úgy forgatjuk fejjel lefelé a gépet? Utána mire késznek nyilvánította le sem hajolt a szűrő berakásához, inkább a falnak döntötte többször a gépet. Sőt bele is vert 3x, mondván ebben még van anyag(tizen éves a gép). A szivattyú nem dolgozik. Szerinte jó munkát végzett és hibáztat, mert a mosdó alatti szifonba van bekötve a szennyvize így szerinte nem folyhat ki rendesen. Inkább vödörbe vagy kádba kellene gyűjtögetnem. Jah és letörte a cső tartóját. De semmi gond, szerinte amúgy sem kell, mert tilos felakasztani a gyártó meg hülye amiért azt írta 55 cm magasan kell lenni a kifolyónak. Tizen x évig működött hibátlanul. Úgy gondoltuk, hogy egy szivattyúcserét megérdemel a gép és egy belső pucolást. Erre nem érzékeli már a víz mennyiségét, nem centrifugáz, nem áll le időben. . . Kidobtam a pénzt az ablakon. Holnap visszahívom, de mit mondjak neki, hogy ne tudjon fölém kerekedni?

2012. júl. 15. 22:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Közöld vele, hogy működő gépet akarsz. ha nem megy neki, viszed megvizsgáltatni a munkáját a megfelelő helyre.
2012. júl. 15. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igazat mondott a szerelő a kifolyócsőröl, és az a módszer is helyes, hogy felfordította a mosógépet. Ugyanis ennek a régi fajtának az alján kell elkezdeni a szétbontást. talán tette volna fel a szekrény tetejére? Ha meg nem működik, minek fizetted ki?

2012. júl. 15. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcincáltatni, csak vagy hozza rendbe vagy adja vissza a pénzt. Most is áll a dobban a víz én meg próbálok fél 8-tól életet lehelni a gépbe. Ahogy most ki néz lehet már menthetetlen szegény matuzsálemem és jobb lett volna egy újra félrerakni.
2012. júl. 15. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányomnak még most is az a régi ugrálós magyar mosógépe van. Nem jut eszembe a neve. van egy szerelő, aki kijár hozzá és tökéletesen működik minden javítás után a gép. Azt mondta, szól, ha már nem tud életet lehelni bele. Ilyenek is vannak, akik értenek a munkájukhoz .
2012. júl. 15. 22:21
 7/8 A kérdező kommentje:

Azért fizettem ki, mert miután összerakta és bekapcsolta mosással indított amit elkezdett utána eltekerte szivattyúra ami úgy működött hogy nem rakta vissza a szifonba. Ezt azzal indokolta hogy szifonba engedni a szennyvizet vétek mert elromlik a gép. . . De ma át lett nézve a szifon, teljesen tiszta, visszakötöttük. És ekkor jöttünk rá, hogy a szivattyú nem préseli ki csak úgy a vizet ha a talajtól pár centire van csak felemelve.

Nem vártam el hogy emelődarut hozzon a gépszereléshez, de nem is hiszem hogy használt neki ahogy borítgatta össze-vissza. Még nem láttam mosógépszerelést azért kérdeztem, hogy amúgy szakszerűen járt-e el.

2012. júl. 15. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:

"de nem is hiszem hogy használt neki ahogy borítgatta össze-vissza."

Nem szédül a mosógép, nem attól szivattyúz gyengén.

Ettől függetlenül kifogtál egy olyan szerelőt, aki megmagyaráz mindent.

A csavar beejtés bárkivel megesik, . Sőt, nem tudom hogy reagáltál volna, ha megkér arra hogy te vedd ki a csavarokat, mert ő hajlamos beejteni.

2019. okt. 3. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!