Mi a véleményetek a Vortex klímákról?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy olcsóbb légkondicionálót és a Vortex márka az amely most megfizethető lenne számomra.
Mennyire megbizható ez a márka?
Volt már valakinek negativ tapasztalat vele?
Főként tapasztalatokat várok olyanoktól akiknek ilyen klímájuk van, mert az azt olvastam nem rossz tipusú válaszok sajnos nem biztos, hogy hasznosak, de mindenki véleménye fontos.
Köszi előre is.
2012. júl. 10. 09:24
1/4 gelazso válasza:
nekem a légutaimat tette tönkre, azóta semmi klimaberendezést sem használok.
2/4 A kérdező kommentje:
Bármelyik tönkreteszi ha elmulasztják a klíma tisztitást, mert elszaporodnak benne a baktériumok.
Arra lennék kiváncsi, hogy meghibásodnak-e gyakran?
2012. júl. 10. 09:29
3/4 Kopasz555 válasza:
Nézd meg hol gyártották, ha nem Kinai akkor hamisitvány.
A márkásakat is Kinában gyártották csak nézz utánna.
Nézd a garanciát ne legyen beszerelési gari.
4/4 anonim válasza:
elég jó klíma, az árához képest legalábbis tökéletes, nálunk a nyaralóban van két ilyen, évek óta megvannak, és hibátlanok -- jól írták előttem, a favorizált drága márkásakat is Kínában gyártják, el ne hidd, hogy Japánban, stb... kamu! xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!